DJ Ricar Sound Service is een all-in-one audio en DJ verhuur bedrijf. Wij zijn al meer dan tien jaar werkzaam in en rond Amsterdam.
Wij werken samen met Partytimes.nl, dit bedrijf bestaat al meer dan twintig jaar en is gevestigd in Amsterdam.


Wij zijn daarom trots om te zeggen dat wij de ultieme experts zijn op het gebied van avond entertainment, met een hoge kwaliteitservaring.
Ons doel is om u en uw gasten een onvergetelijke avond te geven. Wij verhuren niet alleen de DJ's, maar ook de audio systemen, het entertainment, de podia en de bands. Alles is te huur en kan als één pakket worden geleverd. Natuurlijk zijn de onderdelen ook afzonderlijk van elkaar te huur!

Wij hebben audio systemen van hoge kwaliteit, waardoor het geluid op zich al een ervaring is. Voor elke locatie is er een oplossing. Van intieme bruiloft tot restaurant en van club tot festival.

Onze DJ's zijn doorgewinterde professionals die het talent hebben om het publiek te "voelen". Zij kunnen zichzelf aanpassen om op de vraag van het publiek in te gaan. Zoals wij zeggen: "Your wish is our command!". Wij zijn er dan ook van overtuigd dat het geluid en de muziek die gedraaid wordt een feest kan maken of breken.

Ons ultieme doel is een "One-stop-shopping experience" te creëren.
Je hoeft niet langer op zoek te gaan naar verschillende bedrijven voor DJ, audio, dansers, lichten, apparatuur, podia enzovoorts.

Wij kunnen alles leveren; wees niet bezwaard om meer informatie omtrent prijzen en aanbiedingen op te vragen.

 

 

DJ Ricar Sound Service is an all-in-one audio and DJ rental company.
We started this company more than ten years ago in Amsterdam.
At the moment we are working together with Partytimes.nl, this company is established in Amsterdam more than twenty years ago.


We are therefore proud to say that we are the ultimate experts in evening entertainment, with a high quality experience.
Our goal is to give you and your guests an unforgettable evening. We rent not only the DJs, but also the audio systems, the entertainment, the stages and the bands. Everything can be rented and can be delivered as one package. Of course, you can also rent the services separately!

We have high quality audio systems, which makes the sound itself a great experience. There is a solution for each location. From intimate wedding to a gig in the restaurant and from club to festival.

Our DJs are great professionals who have the talent to "feel" the audience. They can adjust themselves to respond to the public's question. As we say, "Your wish is our command!". We are therefore convinced that the sound and the music style of the DJ can make or break a party.

Our ultimate goal is to create a one-stop-shopping experience.
You no longer have to look for different companies for DJ, audio, dancers, lights, equipment, podiums, and so on.

We can deliver everything; Don't hesitate to ask more information about prices and offers.